Botë

Nisin testimet e para për koronavirus në Aeroportin Heathrow të Londrës

Nisin testimet e para për koronavirus në Aeroportin Heathrow të Londrës

Pasagjerët që do të udhëtojnë nga Aeroporti Heathrow i Londrës drejt Hong Kongut dhe Italisë të martën, do të jenë të parët që kanë mundësinë e kryrjes së testit të shpejtë për koronavirus para nisjes.

Ky test është thënë se do të kushtojë 80 funta, derisa rezultati i tij bëhet i ditur brenda 20 minutave.