Botë

Zvicra shtrëngon masat kundër koronavirusit

Zvicra shtrëngon masat kundër koronavirusit

Zvicra të dielën ka vendosur masa të reja për të parandaluar rritjen e mëtejme të rasteve me koronavirus. Shteti ka bërë obligative bartjen e maskave dhe ka ndaluar tubimet në masë.

Tubimet me më shumë se 15 persona në publik do të ndalohen nga e hëna dhe maskat duhet të barten në të gjitha zonat e mbyllura publike.