Botë

Qyteti i Kinës që teston për koronavirus 3 milionë njerëz në ditë

Foto: AP
 

Nëntë milionë njerëz brenda pesë ditësh testohen për koronavirus në qytetin lindor të Kinës, Qingdao.

Shumë kabina janë ngritur në gjithë qytetin, dhe prej orës 7 të mëngjesit deri në orën 11 bëhen vazhdimisht teste.