Botë

Edhe një ndihmës i Trumpit infektohet me koronavirus

Foto: AP
 

Një tjetër ndihmës i presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, u infektua me koronavirus.

Stephen Miller është një nga këshilltarët më të afërt të presidentit dhe shkrues i fjalimeve të tij.