Botë

Rritet numri i viktimave në luftën Azerbajxhan - Armeni

Foto: Reuters
 

Aleatët e NATO-s, Franca dhe Turqia, kanë shkëmbyer akuza të ndërsjella të mërkurën, ndërsa tensionet ndërkombëtare janë rritur pas luftimeve më të ashpra mes Azerbajxhanit dhe forcave etnike armene që nga mesi i viteve 1990-ta, shkruan agjencia Reuters.

Në ditën e katërt të luftimeve, Azerbajxhani dhe enklave armene Nagorno-Karabakh kanë akuzuar njëra-tjetrën për granatime përgjatë vijës së kontaktit që i ndan ata në Kaukazion Jugor të paqëndrueshëm.