Botë

Donald Trump ish-manjati i pasurive të patundshme dhe ylli i telerealitetit

Donald Trump ish-manjati i pasurive të patundshme dhe ylli i telerealitetit

Uashington, 29 shtator – Rritja befasuese e popullaritetit të presidentit të SHBA, Donald Trump ka hedhur poshtë shumë supozime dhe tabu, ndërkohë që 74-vjeçari, ish-manjat i pasurive të patundshme dhe ylli i telerealitetit po lufton tani për mbijetesën në politikë.

Fitorja e tij në 2016-n, pas premtimeve për statusin e të huajve dhe stili i tij i ri negociues prej biznesmeni në Shtëpinë e Bardhë, tronditi pjesën më të madhe të ekosistemit politik të SHBA.