Botë

Kalon mbi 1 milion numri i të vdekurve në botë nga koronavirusi

Kalon mbi 1 milion numri i të vdekurve në botë nga koronavirusi

Ka kaluar mbi 1 milion numri i të vdekurve nga COVID-19 në tërë botën. Sipas shifrave të Worldmeters, 1,000,211 është numri i të vdekurve.

Deri më tani, 24,504,931 njerëz janë shëruar. Sipas Worldometers, numri më i madh i rasteve dhe vdekjeve është në Shtetet e Bashkuara, me mbi 7.2 milionë raste dhe më shumë se 209,000 vdekje, pasuar nga India me 5.9 milionë raste dhe 94,400 vdekje, Brazili 4.6 milionë të infektuar dhe 140,700 vdekje, Rusia 1,1 raste dhe 20,200 vdekje.