Botë

Kalifornia e shqetësuar me zgjerimin e zjarreve

Kalifornia e shqetësuar me zgjerimin e zjarreve

Zjarrfikësit në perëndim të Shteteve të Bashkuara janë të shqetësuar se zjarret do të zgjerohen edhe më shumë shkaku i erërave të fuqishme dhe numrit të paktë të pjesëtarëve.

Veriu i Kalifornisë që prej 16 gushtit është bërë shkrumb për 39 ditë.