Botë

Serbët në Mal të Zi dalin në det, marrin ‘kalanë’ e Budvës

Serbët në Mal të Zi dalin në det, marrin ‘kalanë’ e Budvës

Ish-opozita proserbe tashmë mazhorancë parlamentare në Mal të Zi, përveç marrjes së qeverisë, tashmë ka siguruar dhe kontrollin e qytetit më të rëndësishëm të vendit, duke dalë në bregdet - Budva.

Siç bën të ditur portali i Kremlinit Sputnik, kreu i Listës së koalicionit më të madh fitues, "Për të ardhmen e Malit të Zi", Zdravko Krivokapiq, mori pjesë në kremtimin e organizuar me rastin e zgjedhjes së Marko Careviqit si kryetar të komunës së Budvës.