Botë

Publikohen temat e debatit të parë të kandidatëve për president të SHBA-së

Publikohen temat e debatit të parë të kandidatëve për president të SHBA-së
 

Moderatori i debatit presidencial të 29 shtatorit në Shtetet e Bashkuara mes kandidatit demokrat Joe Biden dhe presidentit të tanishëm republikan Donald Trump ka publikuar gjashtë temat e tij.

Presidenti Trump dhe ish-nënpresidenti Biden do të debatojnë mbi historinë e arritjeve të tyre, plotësimin e vendit bosh në Gjykatën e Lartë, pandeminë e koronavirusit, ekonominë, marrëdhëniet racore dhe dhunën në qytetet amerikane, si dhe integritetin e zgjedhjeve. Temat u zgjodhën nga moderatori Chris Wallace, gazetar i kanalit Fox News.