Botë

Guterres paralajmëron një “luftë të ftohtë” të re

Guterres paralajmëron një “luftë të ftohtë” të re
Foto: AP

Kina dhe SHBA-ja po ecin në një "drejtim të rrezikshëm". Duhet bërë gjithçka për të shmangur përshkallëzimin e mëtejshëm, tha Sekretari i Përgjithshëm i OKB Antonio Guterres në fillim të debatit të përgjithshëm mbrëmë.

"Bota jonë nuk mund ta përballojë një të ardhme në të cilën dy ekonomitë më të mëdha ndajnë botën", tha Sekretari i Përgjithshëm Antonio Guterres në fillim të debatit të përgjithshëm të OKB-së në New York.