Botë

Shtatë të vdekur dhe 45 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Shtatë të vdekur dhe 45 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut
Foto: Ilustrim

Nga 552 testet e kryera për COVID-19, 45 kanë rezultuar pozitivë në Maqedoninë e Veriut.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se kanë vdekur shtatë pacientë.