Botë

Në Francë identifikohen shtatë lloje mutacioni të koronavirusit

Në Francë identifikohen shtatë lloje mutacioni të koronavirusit

Mutacione në koronavirusin e rrezikshëm, por më pak serioze, u identifikuan në Francë dhe kjo mund të jetë arsyeja pse Evropa po shënon një rritje të rasteve të COVID-19.

Shefi i një spitali kërkimor francez u ka zbuluar ligjbërësve javën e kaluar zbulimin e llojeve SARS-CoV-2.