Botë

Trumpi thotë se do të largohet koronavirusi për shkak të “mentalitetit të turmës”

Trumpi thotë se do të largohet koronavirusi për shkak të “mentalitetit të turmës”

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, gjatë një interviste për “ABC Ne]s”, ka thënë se COVID-19 do të “largohet” pa vaksinë, për shkak të “mentalitetit të turmës”.

Gjatë intervistës ai disa herë e ka përsëritur këtë frazë dhe nuk është e qartë nëse e kishte fjalën për imunitetin e turmës.