Botë

Sot - Dita Ndërkombëtare e Mbrojtjes së Shtresës së Ozonit

Sot - Dita Ndërkombëtare e Mbrojtjes së Shtresës së Ozonit

Sot është Dita Ndërkombëtare të Mbrojtjes së Shtresës së Ozonit, e cila mbron Tokën nga pjesa e dëmshme e rrezeve të diellit, duke ndihmuar kështu në ruajtjen e jetës.

Këtë vit, ne festojmë 35 vjet të Konventës së Vjenës dhe 35 vjet të mbrojtjes globale të shtresës së ozonit.