Botë

Mbi 28,3 milionë të infektuar me COVID-19 në botë, rriten shifrat në Evropë

Mbi 28,3 milionë të infektuar me COVID-19 në botë, rriten shifrat në Evropë

Në mbarë botën, numri i rasteve të të prekurve me koronavirus i ka tejkaluar 28,3 milionë, ndërsa numri i viktimave tashmë është mbi 911 mijë, sipas të dhënave të përditësuara të OBSH-së.

Shtetet e Bashkuara, India dhe Brazili janë vendet me numrin më të lartë të të infektuarve, por edhe të të vdekurve nga koronavirusi.