Botë

Pas presionit të BE-së, Serbia hoqi dorë për 6 muaj nga të gjitha stërvitjet ushtarake me partnerët

Pas presionit të BE-së, Serbia hoqi dorë për 6 muaj nga të gjitha stërvitjet ushtarake me partnerët
 

Beograd, 10 shtator - Çështjen e pjesëmarrjes së Ushtrisë së Serbisë në stërvitjet me Bjellorusinë e inicio i dërguari i Parlamentit Europian, Vlladimir Bilçik, ndërsa atë menjëherë e mbështeti Gjermania, shkruan “Veçernje novosti” i Beogradit, transmeton Koha.net.

Kjo gazetë shton se Serbia u kërcënua me sanksione dhe bllokim të rrugës europiane.