Botë

Turqia është duke e parë kulmin e dytë të shpërthimit të COIVD-19

Turqia është duke e parë kulmin e dytë të shpërthimit të COIVD-19

Numri i vdekjeve në Turqi ka shënuar rritje që nga mesi i Majit, kur në vend kishte ende masa të izolimit, dhe numri i rasteve të reja deri në mesin e qershorit shkoi në pothuajse 1.600.

Ankaraja më së shumti hapi ekonominë, liroi vikendet dhe moshat specifike nga izolimi në fillim të qershorit.