Botë

“Republikanë për Bidenin”, grupim pro-kandidatit demokrat

“Republikanë për Bidenin”, grupim pro-kandidatit demokrat
 

Ndërkohë që u hap Kuvendi Kombëtar Republikan, ish-senatori nga Arizona, Jeff Flake, si dhe mbi 20 ish-anëtarë të tjerë republikanë të Kongresit, shprehën mbështetjen e tyre për kandidatin demokrat në zgjedhjet presidenciale, Joe Biden.

Fushata e zotit Biden njoftoi se ish-ligjvënësit ishin përfshirë në grupin “Republikanë për Bidenin”, duke bashkuar forcat me fushatën demokrate për të shtuar numrin e republikanëve që do të votojnë për demokratin Biden.