Botë

Shiu dhe breshëri pushtojnë rrugët në Itali, dëbora zbardh lartësitë mbi 2200 metra

 

Stuhitë të fuqishme kanë përfshirë qytetet e Veronës, Vicenzës dhe Padovas në Itali me shi dhe breshër.

Stuhitë të fuqishme kanë përfshirë qytetet e Veronës, Vicenzës dhe Padovas në Itali me shi dhe breshër.