Botë

E motra thotë se Trumpi është një gënjeshtar dhe pa parime

E motra thotë se Trumpi është një gënjeshtar dhe pa parime
 

Motra më e madhe e presidentit të SHBA-së, Donald Trump, një ish-gjyqtare federal, ka thënë se vëllai i saj është një gënjeshtar që “nuk ka parime”, zbulojnë regjistrimet sekrete.

Vërejtjet kritike të Marianne Trump Barry u regjistruan nga mbesa e saj, Mary Trump, e cila muajin e kaluar botoi një libër që ekspozonte presidentin.