Botë

Kroacia kritikon masat e Britanisë ndaj COVID-19: “Kjo s’është e drejtë”

Kroacia kritikon masat e Britanisë ndaj COVID-19: “Kjo s’është e drejtë”
Foto: AP
 

Mëngjesin e së shtunës Britania e Madhe mori vendim se kush hyn në këtë shtet nga Kroacia, Austria dhe Trinidad e Tobago, do të duhet të izolohet për 2 javë.

Por ky vendim nuk po i pëlqen Kroacisë.