Botë

SHBA-ja akuzon Evropën se “po ia mban krahun Ajatollahëve”

SHBA-ja akuzon Evropën se “po ia mban krahun Ajatollahëve”
 

Sekretari i Shtetit i SHBA-së Mike Pompeo, ka akuzuar aleatët evropianë se po “mbajnë krahun e ajatollahëve”, pasi që kanë thënë se nuk mund të rivendosen sanksionet ndaj Iranit.

Britania, Franca dhe Gjermania thanë se SHBA-ja nuk ka të drejtë ligjore që të rikthejë sanksionet, shkruan BBC-ja të premten.