Botë

Parisi dhe Marsej shpallen zona me rrezik të lartë për koronavirus

Foto: Ilustrim
 

Franca e ka shpallur Parisin dhe qytetin e Marsejës zona me rrezik të lartë për COVID-19, pasi qeveria raportoi për më shumë se 2,500 raste të reja të infektuara për të tretën ditë radhazi.

Megjithatë, numri i pacientëve të hospitalizuar nga koronavirusi vazhdon të bie, tash nën 5,000 për herë të parë që nga marsi.