Botë

Palestinezët refuzojnë marrëveshjen mes Izraelit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe

Palestinezët refuzojnë marrëveshjen mes Izraelit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe
 

Të gjitha fraksionet palestineze, përfshirë edhe Hamasi dhe Xhihadi Islamik, lëshuan deklarata ku dënuan marrëveshjen mes Izraelit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe.

Marrëveshja në mes të këtyre dy shteteve zoton normalizimin e plotë të marrëdhënieve në fushat e sigurisë, turizmit, teknologjisë dhe tregtisë, në shkëmbim me vazhdimin e planit të aneksimit të Bregut Perëndimor nga ana e Izraelit, shkruan Al Jazeera.