Botë

Qeveria afgane nis fazën e fundit të lirimit të të burgosurve talibanë

Qeveria afgane nis fazën e fundit të lirimit të të burgosurve talibanë

Qeveria afgane ka thënë më 14 gusht se ka nisur lirimin e 400 militantëve talibanë, në kuadër të fazës së fundit të këmbimit të të burgosurve që synon të hapë rrugën për bisedime të paqes mes Kabulit dhe talibanëve.

Një grup prej 80 të burgosurve talibanë janë liruar nga burgjet më 13 gusht, ka thënë Këshilli Kombëtar për Siguri në Afganistan.