Botë

India regjistron 1007 viktima dhe mbi 65 mijë raste me COVID-19

India regjistron 1007 viktima dhe mbi 65 mijë raste me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, India regjistroi 64.553 raste të reja me COVID-19 dhe 1,007 viktima.

Vendi ka raportuar 2.461.190 raste me COVID-19 që nga fillimi i shpërthimit të pandemisë, sipas ministrisë, i treti më i lartë në botë pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Brazilit.