Botë

Spahn optimist se vaksina ndaj COVID-19 do të gjendet gjatë vitit të ardhshëm

Spahn optimist se vaksina ndaj COVID-19 do të gjendet gjatë vitit të ardhshëm
 

Ministri gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn, ka bërë të ditur se pret që një vaksinë kundër COVID-19 do të zhvillohet në muajt në vijim apo më së voni deri në vitin e ardhshëm.

Një deklaratë të tillë ai e bëri pasi agjencia publike e shëndetit e publikoi dhe më pas e tërhoqi një raport në të cilin sugjerohej se kura mund të jetë e gatshme deri në vjeshtë.