Botë

Siguria e teknologjisë në fokus të takimeve të Pompeos në Slloveni

Siguria e teknologjisë në fokus të takimeve të Pompeos në Slloveni

Energjia bërthamore dhe siguria e rrjetit 5G janë temat kryesore të diskutimeve që Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo do të realizojë me autoritetet e Sllovenisë.

Ky vend është ndalesa e tij e dytë në kuadër të turneut në katër shtete të Evropës Qendrore.