Botë

Zyrtarët amerikanë dyshojnë në vaksinën ruse për COVID-19

Zyrtarët amerikanë dyshojnë në vaksinën ruse për COVID-19

Dy zyrtarë të lartë amerikanë të shëndetësisë kanë shprehur skepticizëm në lidhje me pretendimin e presidentit Vladimir Putin se shkencëtarët rusë kanë zbuluar vaksinën e parë të sigurt dhe efektive në botë për koronavirusin.

"Seriozisht dyshoj se e kanë arritur këtë", tha eksperti i sëmundjes infektive Dr. Anthony Fauci. Por ai shtoi se shpreson që Moska me të vërtetë "ka vërtetuar përfundimisht se vaksina është e sigurt dhe e efektshme".