Botë

Izraeli do ta ekzaminojë vaksinën ruse kundër COVID-19

Izraeli do ta ekzaminojë vaksinën ruse kundër COVID-19
Foto: Reuters

Izraeli ka thënë se do ta ekzaminojë vaksinën e Rusisë kundër COVID-19 dhe do të futet në negociata për blerje të saj nëse zbulohet se është “produkt serioz”.

“Ne po e përcjellim me viligjilencë gjitha raportet, pavarësisht se çfarë shteti. Ne kemi diskutuar raportet nga qendar e hulumtimeve në Rusi për zhvillimin e vaksinës. Nëse jemi të bindur se është produkt serioz, atëherë do të futemi në negociata. Por, nuk dua të zhgënjej askënd. Stafi profesional i ministrisë po punon gjatë gjithë kohën. Vaksina nuk do të dalë nesër”, ka thënë ministri i Shëndetësisë i Izraelit, Yuli Edelstein, raporton agjencia Reuters.