Botë

Tetë persona vriten në Niger, gjashtë prej tyre turistë francezë

Tetë persona vriten në Niger, gjashtë prej tyre turistë francezë

Një person i armatosur ka sulmuar një grup turistësh në Niger të Afrikës, duke lënë të vrarë gjashtë francezë, udhëheqësin turistik dhe shoferin.

Gjuajtësi ishte në motoçikletë kur hapi zjarr, i tha guvernatori i rajonit të Tillaberit AFP-së, transmeton BBC.