Botë

Katër të vdekur e 85 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Katër të vdekur e 85 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Në Maqedoni të Veriut katër persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar 85 raste të reja, ka njoftuar Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut.

Dy të vdekur janë nga Shkupi, një nga Dibra dhe një nga Shtipi.