Botë

Mali i Zi shënon numrin më të lartë të vdekjeve nga COVID-19 brenda një dite

Mali i Zi shënon numrin më të lartë të vdekjeve nga COVID-19 brenda një dite

Mali i Zi ka shënuar numrin më të lartë të vdekjeve nga COVID 19 që nga paraqitja e rasteve të para në këtë shtet.

Katër të vdekur dhe 50 të infektuar me koronavirus rezultuan për 24 orët e fundit.