Botë

Dyshime për mashtrime bankare, Prokuroria e Manhattanit nis hetimet ndaj Trumpit

Dyshime për mashtrime bankare, Prokuroria e Manhattanit nis hetimet ndaj Trumpit

Prokuroria e Manhattanit ka nisur një hetim ndaj presidentit Donald Trump dhe kompanive të tij, në lidhje me disa dyshime për mashtrime bankare dhe sigurimesh.

Duke paraqitur dokumente të reja për të nxitur kreun e Shtëpisë së Bardhë të paraqesë deklarata tatimore personale dhe të koorporatave për tetë vitet e fundit, Prokuroria e Manhattanit ka lënë të kuptohet se po heton presidentin dhe kompanitë e tij.