Botë

Paralajmërimi shqetësues i OBSH-së për koronavirusin

Paralajmërimi shqetësues i OBSH-së për koronavirusin
 

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka tërhequr vërejtjen sot se me gjithë shpresat e mëdha për zbulimin e vaksinës kundër COVID-19, ndoshta kurrë nuk do të ketë një “zgjidhje çudibërëse” dhe se kthimi në normalitet do të jetë i gjatë.

Më shumë se 18 milionë vetë në gjithë botën janë infektuar, derisa si pasojë e koronavirusit kanë vdekur rreth 700.000.