Botë

20 mijë amerikanë tjerë mund të vdesin nga COVID-19 në tri javët e ardhshme

20 mijë amerikanë tjerë mund të vdesin nga COVID-19 në tri javët e ardhshme

SHBA-ja kryeson për numrin e vdekjeve nga COVID-19. Sipas parashikimeve po pritet të vdesin edhe 20 mijë amerikanë tjerë nga COVID-19 në tri javët e ardhshme, shkruan “CNN”.

Parashikimet e publikuara nga Qendra e Kontrollit të Sëmundjeve dhe Parandalimit në SHBA (CDC), kanë raportuar treguar se më tepër se 173 mijë amerikanë do të vdesin deri më 22 gusht. Së paku 154.447 amerikanë kanë vdekur që nga fillimi i pandemisë.