Botë

Protesta në Gjermani kundër masave me thirrjen “koronavirusi, alarm i rremë”

Protesta në Gjermani kundër masave me thirrjen “koronavirusi, alarm i rremë”
Foto: AP

Me mijëra njerëz janë duke protestuar sot kundër masave kufizuese për shkak të koronavirusit në kryeqytetin e Gjermanisë, Berlin.

Demonstruesit thonë se masat, përfshirë mbajtjen e maskave, i shkelin të drejtat dhe liritë tyre.