Botë

Shtatë të vdekur e 138 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Shtatë të vdekur e 138 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Shtatë persona kanë vdekur nga COVID-19 në Maqedoni të Veriut në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 138 raste të reja.

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut ka njoftuar se nga 1621 testime, 138 kanë rezultuar pozitive.