Botë

Greqia dëshiron të përcaktojë territoret e juridiksionit detar me Turqinë

Greqia dëshiron të përcaktojë territoret e juridiksionit detar me Turqinë
 

Zëdhënësi i Qeverisë së Greqisë, Stelios Petsas, njoftoi se ashtu sikurse kanë bërë me Italinë, dëshirojnë të bisedojnë me Turqinë çështjen e kufizimit të territoreve të juridiksionit detar.

Në një konferencë të zakonshme për shtyp në kryeqytetin Athinë, Petsas bëri një vlerësim lidhur me Egjeun dhe Mesdheun Lindor.