Botë

Pesë të vdekur dhe 188 rast të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Pesë të vdekur dhe 188 rast të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Pesë të vdekur dhe 188 raste të reja me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë, personat që kanë vdekur janë një nga Shkupi, një nga Manastiri, një nga Kumanova dhe dy pacientë nga Tetova.