Botë

Trumpi i zhurmshëm, bizneset e tij blejnë mallra kineze

 

Presidenti amerikan e ka paraqitur veten si person të ashpër ndaj Kinës dhe ka premtuar se bisedimet tregtare me Pekinin do t’u sjellin përfitime ekonomike amerikanëve.

Mirëpo, pronat e Trumpit kanë vazhduar të kontribuojnë në deficitin tregtar me shtetin të cilin e kritikon vazhdimisht.