Botë

Kolumbianët vendosin flamuj të kuq për të kërkuar ndihmë nga qeveria

Kolumbianët vendosin flamuj të kuq për të kërkuar ndihmë nga qeveria

Kolumbia deri më tani ka pasur rreth 165,000 raste të konfirmuara me COVID-19 dhe 5,800 të vdekur nga ky virus.

Rritja e numrit të infektimeve ka bërë që ky shtet të zgjatë masat për mbyllje dhe kufizimet deri më 1 gusht.