Botë

Bullgaria mbyll kufijtë me Maqedoninë e Veriut

Bullgaria mbyll kufijtë me Maqedoninë e Veriut

Prej sot Bullgaria ka vendosur që të mbyllë kufijtë për gjithë shtetasit e Maqedonisë së Veriut, nga 16 korriku deri më 31 korrik.

Vendimi është marrë për shkak përkeqësimit të situatës epidemiologjike dhe ka të bëjë me gjitha vendkalimet kufitare, ajrore dhe hekurudhore.