Botë

Rihapja në SHBA “nuk shkoi sipas planit”

Rihapja në SHBA “nuk shkoi sipas planit”
Foto: Frederic J Brown/AFP/Getty Images
 

Rritja e numrit të të infektuarve ngjashëm sikur në fillim të pandemisë ka bërë që disa shtete të SHBA-së të rikthejnë kufizimet dhe të mbyllin ekonomitë.

Rajoni jugor i SHBA-së që shkon nga Kalifornia e jugut e gjer në Floridë në anën tjetër të kontinentit janë goditur shumë, dhe tani edhe shtetet tjera më të vogla po tërheqin rihapjet dhe po rivendosin kufizimet.