Botë

Në Kinë 3 raste të reja me COVID-19, në Korenë e Jugut 33

Në Kinë 3 raste të reja me COVID-19, në Korenë e Jugut 33

Gjatë 24 orëve të fundit në Kinë janë regjistruar tre raste të tjera me koronavirus, ndërsa në Korenë e Jugut janë regjistruar 33 raste.

Komisioni Kombëtar i Shëndetit në Kinë njoftoi se tre rastet e reja me koronavirus janë regjistruar tek persona që vijnë nga jashtë vendit dhe theksoi se nuk është regjistruar vdekje e re nga COVID-19 në të njëjtën periudhë.