Botë

Greqia shqyrton rikthimin e masave dhe mbylljen e kufijve

Greqia shqyrton rikthimin e masave dhe mbylljen e kufijve

Greqia mund t’i rikthejë disa prej masave, pasi që ky shtet po përballet me përhapje të numrit të të infektuarve, që kur u hap për turistët.

Tani në Greqi ka më shumë raste aktive me koronavirus, sesa ndonjëherë më parë gjatë pandemisë – 2.205 veta në Greqi janë të infektuar me virus tani.