Botë

Turisti britanik rrëzohet nga ballkoni dhe bie mbi një person, vdesin të dytë

Turisti britanik rrëzohet nga ballkoni dhe bie mbi një person, vdesin të dytë
Foto: Ilustrim

Një shtetas i Britanisë ka vdekur në Spanjë pasi që kishte rënë nga ballkoni i një hoteli.

Ai ka rënë përmbi një person tjetër duke shkaktuar edhe vdekjen e tij në orët e hershme të së dielës.