Botë

Rusia dënon gazetaren për justifikim të “terrorizmit”

Rusia dënon gazetaren për justifikim të “terrorizmit”
Foto: DW

Gjyqi në Rusi e ka shpallur fajtore gazetaren Svetlana Prokopyeva për justifikim të “terrorizmit” por papritur e liroi me dënim me para, duke i dhënë fund gjykimit për të cilin përkrahësit e saj e quajtën censurim të detyruar.

Përkrahësit e saj në gjykatë brohoritën “turp” dhe “nuk është fajtore” gjersa gjykatësi po e kumtonte dënimin të hënën.