Botë

Një rajon tjetër spanjoll mbyllet pas rritjes së rasteve me koronavirus

Një rajon tjetër spanjoll mbyllet pas rritjes së rasteve me koronavirus

Spanja ka vendosur të mbyllë një rajon tjetër pas rritjes së rasteve me koronavirus, njoftojnë autoritetet lokale, raporton "The Independent". 

Njerëzve do t’u ndalohet hyrja dhe largimi nga La Marina, që gjendet në afërsi të Lugos në Galicia, për pesë ditë duke filluar nga mesnata e të dielës.